Optag $ 616 mio. Af indpakket Bitcoin Minted i september

Wrapped Bitcoin prægede en rekordværdi på 616 millioner dollars i tokeniserede bitcoins i september, ifølge transaktionsdata analyseret af CoinDesk, en stigning på mere end 160% i forhold til de 232 millioner dollars, der blev præget i august.

Record minting kommer som en stærk over-the-counter efterspørgsel efter indpakket bitcoin fortsætter, ifølge det Chicago-baserede firma Grapefruit Trading, en af ​​de første OTC-skriveborde, der prægede WBTC gennem BitGo.
Getty Hill, erhvervsdrivende hos Grapefruit, fortalte CoinDesk, at deres kunders interesse i at konvertere BTC til WBTC afspejler markedsdeltagere, der udnytter det voksende antal muligheder for at bruge pseudo-BTC i det voksende decentrale økonomi (DeFi) økosystem.
måned-wbtc-mynte

Månedlig værdi af WBTC mynter
Kilde: Wrapped Bitcoin, Coin Metrics, CoinDesk Research
Abonner på Blockchain Bites, vores daglige opdatering med de nyeste historier.
Din email adresse
TILMELD

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.

Hos FTX fortalte administrerende direktør Sam Bankman-Fried CoinDesk, at OTC-efterspørgslen efter WBTC også er betydelig, selvom den ikke er på samme niveau som i højden af ​​DeFi-dille de sidste par måneder.
Selvom det afkøles lidt i de kommende måneder, forventer han, at kundernes efterspørgsel efter tokeniseret bitcoin “opretholder sig selv på et højere niveau end før.”

Alameda Research har været den førende indpakket bitcoin-forhandler i de sidste to måneder på grund af over-the-counter efterspørgsel hos sit søsterselskab, FTX. I august prægede Alameda WBTC til en værdi af 160 millioner dollars efterfulgt af 306 millioner dollars, der blev præget i september.
Væksten i september har også haft gavn af aktiviteten hos nogle store købmænd, der ikke prægede WBTC måneden før.

aug-sept-wbtc
De bedste WBTC-forhandlere (aug. 2020 mod sept. 2020)
Kilde: Wrapped Bitcoin, Coin Metrics, CoinDesk Research
Ud over WBTC voksede udbuddet af alle former for tokeniserede bitcoins 120% i september ifølge data fra Dune Analytics til over 121.000 BTC, op fra næsten 55.000 BTC i august, da væksten blandt mindre BTC-tokeniseringsprojekter fortsætter.

Kunder har spurgt om renBTC, tBTC og andre, fortalte Hill CoinDesk. Men lydstyrken har været „100% i WBTC.“
Nogle OTC-skriveborde som FTX tilbyder alternative tokeniserede bitcoin-produkter, som renBTC, ud over indpakket bitcoin. Men indpakket bitcoin repræsenterer over 73% af det tokeniserede bitcoin-marked, og ikke overraskende vil det „store flertal“ af OTC-klienter have indpakket bitcoin, fortalte Bankman-Fried CoinDesk.
Værdien af ​​al BTC, der er tokeniseret gennem Wrapped Bitcoin, passerede 1 milliard dollar ved sidste kontrol, ifølge OnChainFX.