Mitä Bitcoin-analyytikot odottavat BTC: ltä lyhyellä aikavälillä

„Jännittävä viikko edessämme“: Mitä Bitcoin-analyytikot odottavat BTC: ltä lyhyellä aikavälillä

 

Bitcoin ja salauksen kokonaismarkkinat ovat tällä hetkellä nousussa, ja sonnien tavoitteena on poistaa viimeaikaisesta myynnistä aiheutuneet tappiot.
Paine myydä Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimmalla Bitcoin Future tasolla 19 000 dollarin puolivälissä ei ollut yllättävää – mutta se ei välttämättä pysy vahvana seuraavalla kerralla, kun tämä taso testataan.
Elinkeinonharjoittajat uskovat, että tämän päivän puomi ei välttämättä kestä kauan, ja myyntipaineet alle 18 000 dollarin alueella ovat mahdollisesti merkittävä vetovoima kryptovaluutalle.
Yksi elinkeinonharjoittaja huomauttaa erityisesti, että kaikki tärkeimmät tasot osoittavat, että alue, joka on noin 18 400 dollaria, on avainasemassa voittamiseksi.

Viime päivien ja viikkojen aikana Bitcoinin hintatoiminta ei ole juurikaan antanut kauppiaille käsitystä siitä, mihin koko markkinat ovat seuraavana.

Sen jälkeen kun kryptovaluutta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen 19 500 dollariin, se kohtasi vankan opposition, joka ajoi sen alas 16 400 dollariin.

Tämä myynti myi salausvaluutan ylimyydyille alueille, koska sen hinta koki sen seurauksena valtavan vauhdin ja nosti sen yli 18 000 dollariin.

Missä Bitcoin menee seuraavaksi, riippuu suurelta osin noin 18 400 dollarin alueesta, koska tätä pidetään avaintasona, kuten mainittiin.

Bitcoin on saamassa vauhtia, myyntipaine on helpottumassa

Bitcoinin kaupankäynnin arvo on tällä hetkellä 18 100 dollaria, mikä on huomattava nousu viimeisimmistä 16 400 dollarin alemmista tasoista, jotka asetettiin viime markkinoiden laajuisen myyntitapahtuman lopussa.

Bitcoinin kehitys lähipäivinä ja viikkoina riippuu suurelta osin siitä, voiko omaisuus saada vankan jalansijan alemmalla 18 000 dollarin alueella vai ei. Jos tämä onnistuu, BTC voi olla vahvan ylöspäin suuntautuvan liikkeen kärjessä.

Analyytikko: Kaikki tärkeimmät tasot viittaavat siihen, että BTC nousee $ 18.4K

Elinkeinonharjoittaja twiittasi, että Bitcoin voisi olla nousussa 18400 dollarin partaalla ennen kuin menettää vauhtia ja saa hylkäyksen.

Hän ehdottaa, että tämän tason ylittäminen voi auttaa nostamaan nousutrendiä kohti uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia.

“BTC: Kaikki tärkeät tasot ovat punaisella alueella. Jos aiomme mennä syvemmälle, se jatkuu sieltä. Mennään alkuun ja ATH on seuraava Imo. Jännittävä [viikko] on edessämme! „