Investeer in Bitcoin‘ Galaxy Digital Ad Tells Financial Times Readers

14. August 2020 Aus Von admin

Het is nu tijd om te investeren in Bitcoin‘, aldus de paginagrote advertentie in de internationale zakenkrant Financial Times in het Verenigd Koninkrijk.

Mike Novogratz’s Galaxy Digital treedt in de voetsporen van Grayscale Investments door een advertentie voor cryptocurrency vrij te geven aan het grote publiek, dit keer met behulp van gedrukte media.

Een paginagrote advertentie voor de cryptocurrency investeringsbank verscheen vandaag in de internationale zakenkrant Financial Times (FT) in het Verenigd Koninkrijk.

„Nu is het tijd om te investeren in Bitcoin“, aldus de advertentie. „In onzekere tijden is Bitcoin een hedge onafhankelijk van de hegemonie.“

De Financial Times had vanaf 2019 meer dan een miljoen abonnees, waarvan ongeveer 18% miljonairs.

Grote crypto-campagnes deze week

Het nieuws van de advertentie van de Melkweg die in gedrukte media verschijnt komt een paar dagen na een nieuwe campagne van Grijswaarden, die een 30 tweede vlek op de kanalen van zaken en financià „le kabeltelevisie die op 10 Augustus beginnen vrijgaf. De controversià „le HEX van het Hart van Richard heeft ook advertenties die over het UK op openbaar vervoer van Londen, in kranten, en tijdens voetbalspelen worden gepleisterd.

Veel kijkers reageerden negatief op Grayscale’s advertentie, omdat er hoop was voordat het werd onthuld dat het ‚crypto-investeringen naar miljoenen zou kunnen brengen‘. In plaats daarvan neemt het de kijkers gewoon mee door de geschiedenis van de valuta, van zeeschelpen tot papier.

Ondanks het grote bereik van de FT en het hoge netto rijkdom demografische, waren sommige Crypto Twitter gebruikers snel om de schijnbaar verouderde keuze voor een leveringssysteem te bekritiseren.

„Als ik aan de toekomst denk, denk ik zeker aan de gedrukte media,“ zei Crypto Twitter gebruiker Ryan Leonard.

„Beetje ironisch dat deze advertentie in de krant staat,“ zei Brett Dawidowski.

Maar de aard van print laat het toe om in detail te gaan, door Bitcoin (BTC) te bestempelen als „een investeringswaardige winkel van waarde activa die onafhankelijk van het traditionele financiële systeem opereert“.

„Onderzoekers die zich zorgen maken over fiscale spilzucht en helikoptergeld zouden de waarde van de inherente schaarste van Bitcoin Code moeten erkennen – de vaste voorraad met harde cijfers maakt het een overtuigende dekmantel tegen inflatie“, aldus de advertentie.

„Bitcoin heeft alle belangrijke activaklassen over een periode van 3, 5 en 10 jaar overtroffen, en het heeft nog steeds ruimte om te draaien.

Twitter gebruiker uldtotten beschreef Galaxy’s poging om het publiek op te voeden op crypto als „zo veel schoner“ dan Grayscale’s advertentie.

„Deze papieren advertentie is krachtiger dan de Grayscale TV advertentie,“ zei cryptotothemoon.

De FT bracht ook een vrij down beat verslag over XRP vandaag, waarin staat dat de token een „controversiële reputatie heeft in vele delen van de cryptocurrency wereld“ en had nog niet te bereiken wijdverspreide adoptie onder banken.