Hvorfor Tap Global blir det neste store Crypto-betalingskortet

Tap Global lar brukere konvertere kryptoen sin til noen av de mest brukte fiat-valutaene: USD, Euro, Pund Sterling og AUD kommer snart. Konverteringen skjer også til de beste prisene.

Si meg noe: hva er nytten av å holde en pose med gull hvis du ikke kan bruke den? Gull er ment å bli brukt. Det er ment å bli frittet bort på god mat, vin og livets krydder. Har du en pose gull du ikke kan bruke?

Bitcoin Evolution digitalt gull har vi hørt det sagt gang på gang. Og du kan bare ha noe BTC eller annet cryptocurrency som samler støv et sted. Kanskje du vil bruke det … men bryet med å bytte det til fiat med alle disse avgiftene og ventetidene og problemene er bare for mye av hodepinen.

Hva med at du unngår alt det stresset? Gjør kryptoen din til brukbar fiat. Øyeblikkelig.

Trykk på Global – passet ditt til å bruke

Hvis du har tenkt på å ta den vesken med bitcoin og bruke den, kan du vurdere å legge den på et forhåndsbetalt Tap Global Mastercard. Din verden vil åpne seg.

Trykk på Global lar deg konvertere kryptoen din til noe av det mest brukte fiat valutaer: USD, Euro, pund og kommer snart AUD. Konverteringen skjer også til de beste prisene.

Du trenger ikke å jakte på hvilken utveksling som gir deg den beste prisen, fordi Tap skanner 100-talls globale ordrebøker i løpet av sekunder for å finne den beste kursen for deg og fullføre kjøp eller salg av valutaer i sanntid.

Etter konvertering kan du bruke fritt (og unngå COVID) ved å bruke Tap’s kontaktløse betalinger.

Tap Global er en hel pakke med tjenester designet og bygget med kryptoholdere i tankene

Sjekk ut appen deres; finner du en e-lommebok med flere mynter som venter på deg. Det er ogsåautorisert og regulertav Gibraltar Financial Services Commission. Legg til det faktum at Tap Global og dine fond også er forsikret opp til € 100 millioner USD av Lloyd’s of London, og du har en vinnende kombinasjon for tillit og sikkerhet.

Bruk appen deres. Deres intelligente programvare kobles til de største kryptobørsene samtidig, og lar deg øyeblikkelig handle i en bred kurv med forskjellige kryptovalutaer. Det er som å være barn i en godteributikk.

Apropos godteri, hva med å kjøpe noen som faktisk er bra for deg?

Trykk på Global viser at det er mer enn et Mastercardved å gjøre det mulig for brukere å kjøpe tokenet sitt som heter XTP. Det er oppført påBithumb Global og det er direkte relatert til hvor vellykket Tap Global blir.

For de som nettopp begynner som kryptoholder, trenger du ikke å bekymre deg for å finansiere lommeboka med krypto eller XTP ennå. Du kan finansiere kontoen din med en bankoverføring eller debetkort. Deretter kan du kjøpe cryptocururrency på Tap-appen for et gebyr på 0,5% til 1,5% – noe av det laveste i bransjen.

Uansett hvilket nivå kryptoholder du er, i det minste kan du handle på appen og vite at kryptoen din både er trygg i Taps fryselagerhvelv og raskt tilgjengelig å bruke. Det er det beste fra begge verdener: trygghet + bekvemmelighet.

Apropos bekvemmelighet – kjapp sidebeskjed – Hvis du er en jet-setter eller kloden traver, lar Tap deg konvertere fiat eller cryptocurrency til den valutaen du trenger på din nye destinasjon. Fiat-konverteringer er gratis opptil £ 1000 per måned. Ingen ekstra kostnader eller ugunstige valutakurser på reise fordi ingen trenger økonomisk stress på ferien.

Trykk på Global – Det er bekreftet

Det er et gammelt ordtak i krypto: ikke stol, bekreft.

Kanskje, til dette tidspunktet, har du lent deg mot å få det Tap Global Mastercard – men hva om TAP blir byttet? Dette er en legitim bekymring.

Wirecard AG-debakten laget overskrifterjorden rundt. Det satte både forbrukere og næringsliv i forkant. Finansielle tjenester skal ikke ha så mange fallgruver.

Heldigvis, EØS-kunder kan henvende seg til Tap, det første forhåndsbetalte Mastercard-relaterte kryptokortet som opererer i Europa, slik at brukere kan omgjøre digitale eiendeler til brukbare eiendeler.